Donation NetSpirit

NetSpirit er en nonprofit organisation. Dem som arbejder på NetSpirit er ulønnet. Vores eneste udgifter er til det vi ikke selv kan klare. Eksempelvis hosting af hjemmesiden, samt udgifter til materiale, illustrationer, kode og indhold, som vi skal betale for at benytte.

Vi vil gerne kunne levere endnu flere funktioner og også gerne et NetSpirit helt fri for reklamer. Du kan hjælpe ved at give en donation.

NetSpirit donation Støt din favorit

Kan jeg bestemme hvad min donation bruges til?
Naturligvis. Nedenfor er forbedrings ønsker som er i støbeskeen. Støt en af disse eller fortæl os dine ønsker til hvad der skal ske med din donation

NETSPIRIT UDEN REKLAMER – For kun gennemsnitlig 200 kr pr dag ville det være muligt for os at tilbyde en total reklamefri side. Hvis blot 365 af vores mange tusinde brugere donerede 200 kr årligt ville vi kunne tilbyde en reklamefri side. Benyt denne donation hvis du vil hjælpe med at gøre NetSpirit reklamefri.

NY BIORYTME FUNKTION – Vores nuværende biorytme funktion er baseret på Flash teknologi, som ikke er tidsvarende og derfor lukker browsere som Safari, Internet Explorer, ned for denne teknik i starten af år 2020. Benyt denne donation hvis du vil hjælpe med at vi kan få bygget en ny biorytme funktion.


NY NUMEROLOGI FUNKTION – For at få vores tidligere numerologi funktioner  “Udregn dit navns energier” og “Dit gratis numeroskop” til at virke igen kræves en database programmør. Benyt denne donation hvis du vil hjælpe med til at vi kan få disse funktioner til at virke igen.

GIV EN KOP KAFFE – Her har du mulighed for at give en donation så vi kan købe os en kop kaffe. NetSpirit er en nonprofit organisation. Ulønnet frivillige hjælper til at vedligeholde og udvikle hjemmesiden. Din støtte vil få smilet frem.

Donation NetSpirit

 

knap-right MOBILEPAY
Send valgfrit beløb til : 26 23 59 40
knap-right BANKOVERFØREL
Send valgfrit beløb til : Reg. nr. 5015 Konto 000 125 7784
knap-right STØT OS VIA DE SOCIALE MEDIER
Støt os ved at “Like” vores sociale profiler på Facebook, mv.
knap-right STØT OS VIA ET LINK 
Støt ved at lave et link til os fra din blog, hjemmeside, dine sociale profiler.
knap-right STØT OS VIA AT BIDRAGE TIL INDHOLD
Kan du tegne, lave programmering, rette stavefejl! Vi værdsætter og påskønner alle former for støtte, donationer og hjælp.

forum-hjerte

På forhånd tak for din støtte 
Alt værdsættes og påskønnes