heksagram-22-storI Ching helt enkelt
Hexagram 22

Dette hexagram opmuntrer til at fremelske en yndens kvalitet i dine forhold og din måde at være på i al almindelighed. Således vil du opnå en kraft, større end nogen anden, og som kan åbne en vej gennem forhindringerne i din omgang med andre.

xxx

Kærlighed

Lad dig ikke narre af overfladisk skønhed. Kig under overfladen og se den sande karakter. En gunstig skæbne er din, hvis du koncentrerer dig om at bringe mere ynde til dine tanker og handlinger nu.

Forretning

Hvis en forretningsplan ser for godt ud til at være sandt, så er den det sandsynligvis ikke. Sørg for at alt er præcis, hvad det foregiver at være. Ved at praktisere stille styrke i det indre og venlig accept i det ydre opnår du en ynde, der opløser alle hindringer på din vej.

Personligt

Forøg din indre skønhed. Værdsættelse af skønhed vil gøre dig i stand til at opnå harmoni i alle aspekter af dit liv.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning