heksagram-33-storI Ching helt enkelt
Hexagram 33

Succes og velstand tilfalder dem, der går frem i lysets tider, og som trækker sig tilbage i mørkets. At træde tilbage nu vil, i sidste instans, betyde at få gavn af de skiftende tidevande. Accepterer roligt, at øjeblikkets energier er imod os, og vælg tilbagetrækning til sikkerhed.

xxx

Kærlighed

Tag dig tid til at styrke din position, når de overvejer at indgå i en kamp med din partner. På denne værdige og afbalancerede måde beskytter vi os selv mod negative påvirkninger og genopstår udhvilede på et mere gunstigt tidspunkt.

Forretning

Genovervej din position og strategi før du genforhander. Gå ikke på kompromis, bare fordi det er hurtigere at gøre det. Det er ikke en indrømmelse af nederlag at trække sig tilbage fra en ulige kamp.

Personligt

Ignorer ikke udfordringer, men formulere en effektiv strategi, inden du forsøger at håndtere det. Undgå destruktive konfrontationer.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning