heksagram-38-storI Ching helt enkelt
Hexagram 38

Dette hexagram er et signal om, at du gør modstand mod livet og forhindrer din egen fremgang. Alligevel er succes stadig mulig, da ethvert modsætnings forhold i sig bærer kimen til enighed.

xxx

Kærlighed

Forsoning skal prioriteres højt, hvis der er uenighed. Vær så taktfuld som nødvendigt for at overvinde et potentielt kontroversielt problem.

Forretning

Du kan opleve, at mangel på kommunikation, eller afslag på at kommunikere, forårsager en periode med stagnation. Du skal afhjælpe dette før yderligere fremskridt er mulig.

Personligt

Det vil være nødvendigt at lære at respektere din fjende for at løse en krise. Hold op med at gøre modstand mod dig selv, andre, livet. Ved at vende tilbage til accept, neutralitet og hengivenhed over for den Vises vej opløser du modsætningen i dig selv og åbner vejen for forståelse og en gunstig skæbne.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning