heksagram-39-storI Ching helt enkelt
Hexagram 39

Du er omgivet af hindringer. Hvad der er brug for nu, er en tilbagetrækning til selvransagelse. Følelser af begær, frygt eller vrede frister dig måske til at skride til handling nu, men hvis du med magt prøver at opnå ydre resultater hindres du i at gøre fremskridt.

xxx

Kærlighed

Det vil være nødvendigt at kigge indad for at lede efter spor til at opbygge et forhold, hvis kærligheden er gået galt.Tilbagetrækning, selvransagelse og -korrektion vil fjerne de hindringer, der blokerer vejen for dig nu.

Forretning

Du må ikke bebrejde andre for aktuelle forretningsmæssige problemer. I stedet så hør dem for ideer og støtte dem i at overvinde problemerne.

Personligt

Det er kun et midlertidigt tilbageslag. Du bør ikke have ondt af dig selv. Det er ikke konstruktivt. Hvis passiv fremskridt er i øjeblikket umuligt så koncentrere dig om dyrkning dine indre styrker.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning