heksagram-40-storI Ching helt enkelt
Hexagram 40

Hexagrammet signalerer starten på en udfrielse af fare og vanskeligheder. Så længe vi enten ignorerer eller gør modstand mod vanskeligheder, vil de være vore konstante rejsekammerater – så såre vi accepterer deres tilstedeværelse som et tegn på, at en vis selvkorrektion er påkrævet, starter vores befrielse.

xxx

Kærlighed

Lad ikke skyld eller gensidige beskyldninger komme i vejen for dit forhold til din partner. Kassér alle møllesten du bærer rundt på. Bitterhed vil kun holde dig tilbage.

Forretning

Dette er en tid til at tage meget små skridt fremad.

Personligt

Tidligere problemer bør glemmes, så du kan begynde at gøre fremskridt igen. Dette hexagrams billede viser et voldsomt, regnfyldt uvejr, som vasker det urene bort. Dette er da tiden til at begynde på en frisk og møde andre på halvvejen med mildhed og tålmodighed.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning