heksagram-44-storI Ching helt enkelt
Hexagram 44

Netop dette tidspunkt er farligt. Det mindreværdige kan være ret forførende, og er vi ikke resolutte i vores vægren os imod det, kan øjeblikket forspildes, og ulykke blive resultatet. Vær forsigtig med situationer, der engagerer dit ego og indbyder til vrede, selvretfærdighed eller begær.

xxx

Kærlighed

Tillad ikke skadelige påvirkninger at influerer dit forhold. Det er tiden for at undersøge sine egne motiver; de af dem, der er tvivlsomme, bør rykkes op med rode og kasseres.

Forretning

Beskyt din virksomhed mod korruption og uetisk praksis. Stor skade vil opstå, hvis du ikke gør dette. Dagsordenen lyder på forbeholdende og selvransagelse.

Personligt

Skadelige påvirkninger må bekæmpes det øjeblik du bliver opmærksom på dem. Skrupelløse og umoralske mennesker bør undgås.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning