heksagram-45-storI Ching helt enkelt
Hexagram 45

Træn dig selv op til at undgå ulykke ved at forudse den. Ved at lutre din karakter på denne måde og urokkeligt holde fast ved de højere ting, leder du dig selv og andre frem mod trivsel og en gunstig skæbne.

xxx

Kærlighed

Hvis I begge arbejder hen imod et fælles mål så vil dit forhold trives.

Forretning

Store projekter skal håndteres forsigtigt og respektfuldt. Hvis du er involveret i et projekt med en stor gruppe, bør du fokusere på et fælles mål.

Personligt

Social harmoni er en forudsætning for gode tider. Hexagrammet Ts’ui opmuntrer dig til at udvikle din karakter frem til lederniveau. En leder, der ikke er afbalanceret og fattet indeni, vil altid være under mistanke fra sine tilhængere, og når han har mest brug for dem, vil de tøve.


Spørg I Ching

Oversigt


I CHING  og DE 64 HEXAGRAMMER HELT ENKELT

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, filosofien fra Konfutse  og østlig tankegang. At være opmærksom på hvilken form for handling, I Ching tilskynder og anser som “den rette måde”, er vigtig, da I Ching er en handlingsvejleder, der søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

I Ching er en etik eller en visdomsbog, hvor spådommene søger at understøtte handlinger, der opfattes som idéelle eller ønskværdige. Her får du den korte forklaring på hexagrammerne. Du får essensen af hvad heksagrammet råder dig til - opdelt på livsområderne: Generelt, Kærlighed,  Forretning, Personligt.

Ønsker du uddybende info om de anbefalinger som I Ching giver igennem hexagrammer, kan du også læse den komplette beskrivelse af hexagrammerne. Eller måske du har lydt til at læse lidt mere om baggrunden for de anbefalinger som I Ching giver. Benyt menubjælken til højre for at finde det du gerne vil vide mere om.

Det hexagram du trækker, rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til.Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg i Ching om kærlighed

Spørg I Ching om forretning

Spørg I Ching om forretning