EMNER

Sådan finder du rundt på NetSpirit

I navigationsbjælken finder du et punkt vi kalder EMNER – her søges at give et overblik over NetSpirit men da vi har mere end 4000 sider og artikler kan alting naturligvis ikke præsenteres her.

Overblik via sidemenu

Du får et overblik over den sektion du besøger ved at kigge på sidemenuen. Her er listet de vigtigste afsnit indenfor den aktuelle sektion.

Overblik via søgefunktion

Brug søgefunktionen til at finde det du gerne vil vide mere om. Søgefunktionen i sektionen om drømmesymboler søger kun indenfor de mere end 2000 drømmesymboler. Mens den generelle søgefunktioner søger indenfor alt indhold på NetSpirit.

NetSpirits forum og brevkassen

De mennesker, som er i NetSpirits forum, er alle mulige mennesker, i alle mulige aldersklasser, med vidt forskellige baggrunde. Her finder du åbne og intelligente mennesker, der sætter pris på et seriøst mødested. Vi ønsker at skabe et varmt, sikkert og inspirerende sted, hvor mennesker kan opleve ægte og meningsfuld kontakt til andre. Selvom de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirit helt uafhængig af spirituelle eller religiøse tilhørsforhold og interesser og anerkender hvert medlems egen livs- og udviklingsvej.

Forummet er opbygget således, at det er brugere, der hjælper andre brugere. Viser din profil, at du udviser engagement og ikke kun stiller spørgsmål, men også forsøger at hjælpe andre, kan du forvente, at andre også vil prøve at hjælpe dig. Herved gør du andre brugere meget mere positive overfor at hjælpe dig. Det hjælper også gevaldigt at dine spørgsmål er velformulerede, samt viser, at du selv har brugt lidt tid på at finde svaret.

I Brevkassen er det profesionelle eksperter som hjælper privat. Det er således kun dig der kan se såvel spørgsmål som svar. Denne service er en betalingsfunktion velegnet når du gerne vil have hurtigt svar og / eller det du spørger om ønskes holdt privat.

NetSpirit brevkasse. Spørgsmål og svar