Mobil sektionen

NetSpirit er mere end 20 år gammel og i den tid er der sket en rivende udvikling på internettet. Det stigende brug af mobiltelefon er en udfordring da alt vores materiale oprindeligt er skrevet til at blive vist på en computerskærm. Tilpasning af vores indhold til mobiltelefoner er en berigelse da alting skal stå knivskarpt og super enkelt. Men det er også en begrænsning da format er mindre og navigation og overskuelighed begrænset.

Vi har ikke ønsket at forenkle vores eksisterende sider til mobilformatet, da der herved ville ske en forenkling og simplificering som de fleste emner ganske enkelt ikke kan være tjent med. Vi har istedet optimeret indholdet således at det fremstår flot og responsiv på de fleste computere og tablets.

Nogle af de emner NetSpirit behandler er dog særdeles velegnet til at blive præsenteret på mobil / smartphones. Og dette indhold har vi lavet i 2 udgaver – en udgave hvor emnet præsenteres på vores almindelige hjemmeside og en mobiludgave hvor indholdet er tilpasset til at blive vist i dette format.

  • Træk et tarotkort
  • Få vejledning via I Ching
  • Find en kæreste via kinesisk astrologi
  • Etc.

Hvis du ser illustrationen af en mobiltelefon i en sektion betyder det således at vi i denne sektion har lavet nogle funktioner i to udgaver – en udgave hvor emnet præsenteres på vores almindelige hjemmeside og en mobiludgave – hvilken du vælger er helt op til dig. Indhold er det samme. Du har forskellige muligheder for at navigere og finde rundt på NetSpirit. Det kan anbefales at bruge vores søgefunktion. Og ellers så findes der såvel en menu i toppen som i siden, der giver dig overblik over relateret indhold.

SE MOBIL VERSIONEN AF NETSPIRIT

Stil spørgsmål om NetSpirit

Ris og ros, forslag til udvidelser, forbedring, etc.
Stil et spørgsmål