Drømmesymbol Aliens

drom-alliensAt drømme om aliens er meget almindeligt i den forstand at du i drømme ofte møder personer og væsener som du ikke rigtig kan placere. De kan være fremmede i den forstand at du ikke rigtig kan placere dem, deres sprog, skikke, adfærd, opførsel er ny, anderledes for dig og du ved således ikke rigtig hvorledes du skal kategorisere dem, på hvilken hylde de hører til – ven, fjende, inspirerende, irriterende.

I drømme søger din underbevidsthed at skabe orden og finde svar. En stor del af dette arbejde går ud på at kategorisere alting. Din hjerne er som et enormt lager af information og følelser og for at dine tanker, din hjerneaktivitet kan fungere godt er det nødvendigt at der ikke er alt for mange løse ender, alt for mange emner, spørgsmålstegn, som flyder rundt i et stort virvar. Dette tapper dig for energi, for selvom du godt i dit vågne liv kan sige at det gider du ikke tænke mere på, så fortsætter din underbevidsthed med at sørge at skabe orden, at kategorisere og opdele alting.

Når du i drømme møder en fremmede, en alien, en person, et væsen som du ikke rigtig kan placere, er dette udtryk for at din underbevidsthed viser dig en problemstilling, en udfordring, en side af din personlighed, som den gerne vil have dig til at forholde sig til.

At føle sig som en alien er udtryk for fremmedgørelse, at du ikke føler du, eller nogle af dine synspunkter, meninger, en side af din personlighed, ikke rigtig passer ind i gruppen, normerne, det som anses for normalt og socialt acceptabelt.

At blive bortført af aliens er udtryk for et ønske om at blive adopteret, accepteret af en gruppe, subsidiært en frygt for at nogen eller noget skal komme og tage noget fra dig – din familie, din kæreste, din karriere, din økonomi eller lign.

Se også: Fremmed | Udlænding | UFO | Overnaturligt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.