Drømmesymbol Amulet

drom-amuletHvad er det for en amulet du drømmer om? Er det en som giver beskyttelse, og i så fald hvad har du brug for beskyttelse fra? En amulet kan også være en anerkendelse fra fx en guru du beundre. I så fald hvad har du gjort så guruen synes at en amulet er aktuel?

En amulet kan også være et erobret trofæ, eksempelvis kløer og tænder fra vilde dyr, smykker, sten eller mineraler. Formålet har et kultisk eller magisk baggrund, således at amuletten anses at bringe kraft eller lykke og beskytter mod ulykke. I kinesisk astrologi har man sit dyretegn til at beskytte og hjælpe, og i shamanisme benytter man ligeledes amuletter af dyr man føler sig knyttet til, dyr som man tror kan hjælpe og vejlede.

Hvem er på din amulet? Hvis du ved det, kan du igennem at kigge nærmere på karakteristik og egenskaber for personen, guden, dyret, eller hvad der nu end er afbildet på din amulet i drømmen – finde ud af hvad det er drømmen forsøger at fortælle dig at du skal have hjælp til, være opmærksom på.

Se også: Medalje | Voodoo | Alter | Overnaturligt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.