Drømmesymbol Baglæns

dreams-bevagelse-rulletrappeAt bevæge sig på stedet eller ligefrem bevæge sig ufrivilligt baglæns er et stærkt drømmesymbol. Du kan være på en rulletrappe, der kører i den modsatte retning af hvor du vil hen og skønt du kæmper kommer du ikke fremad og slapper du lidt af, så bliver du ført tilbage, nedad.

Bevægede alting sig væk fra dig i din drøm, eller tog du tilbageskridt. Drømmen kunne da betyde, at du bør afholde dig fra at tage en beslutning eller foretage en handling, du går og spekulerer over. Vender du ryggen til noget? Hvis alting i drømmen gik baglæns, er det måske på tide at du ser på din fortid, skridt for skridt – og endog tager nogle konfrontationer, som du før har undgået.

Det er værd at bemærke at dine drømme ikke altid peger på løsninger. Undertiden peger de blot på aktuelle problematikker og muligheder i dit liv. En drøm om at bevæge sig baglæns kan således pege på at du er i en eller anden situation, hvor du gerne vil fremad, skabe en forandring, men det lader sig åbenbart ikke gøre lige nu, hvor hårdt du så end kæmper. Kan drømmen siges at pege på en løsning, må det være at være et ønske om at trække dig tilbage fra kampen. Måske blot midlertidig til forholdene er mere gunstige, til du har samlet nok styrke til at lykkedes med dit forehavende.

Se også: Bevægelse | Flugt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.