Drømmesymbol Bryllup

drom-agteskabBryllup kan være en ønskeopfyldende drøm, men symboliserer generelt et ægteskab mellem to sider i dig. Måske en integration af det feminine og maskuline aspekt inde i dig – det indre energiniveau der udvikler sig til et større overskud. Bryllup kan være forening af maskuline og feminine energier i en selv. Helhed.

Den indre mand= Udadrettet energi: handlekraft, styrke, beslutsomhed, intellekt, tankekraft – kombineres med Den indre kvinde=Indadrette energi : følelser, intuition, kreativitet, omsorg, medfølelse. Yin og Yang. Brylluppet kan symboliserer at du er klar til at sige ja til og i højere grad acceptere den du nu engang er.

Ægteskabet er et symbol på kærligheden – Se på hvem du indgår bryllup med. Den man gifter sig med i en drøm eller det par som bliver gift, symboliserer noget, som i højere grad bør integreres eller er i færd med at blive integreret i din egen bevidsthed. Se også på om brylluppet fandt sted i en kirke, og kig nøje på autoritetsfigurer i drømmen: præsten eller din far. Disse spiller måske en ligeså betydningsfuld rolle, som den du faktisk indgår bryllup med. Læg mærke til din holdning til bryllup i virkeligheden og læg mærke til om du var lykkelig i drømmen.

Et bryllup kan også repræsentere noget som du står overfor og som du skal beslutte dig om. Eksempelvis et projekt, at påtage dig en opgave, at acceptere en forfremmelse, at flytte eller anden form for større beslutning. Og drømmen om frieri/bryllup er udtryk for hvor gerne du egentlig vil dette, hvis du helt selv kunne bestemme.

Hvor gerne vil du egentlig dette job/dette projekt/denne mulighed? Din reaktion i drømmen siger så noget meget tydeligt om, hvordan du egentlig har det med det som frieren/gommen/bruden repræsenterer. Det samme gælder et reelt bryllup; hvordan er dine følelser under selve vielsen; er du egentlig på, eller er du ikke? Har du betænkeligheder, eller er du ovenud ekstatisk og lykkelig? Din drøm prøver således at vejlede dig omkring noget du står overfor at skulle beslutte dig omkring.

Se også: Accept | Bryllupsrejse | Brud | Løfte, et | Partner | Ægteskab

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.