Drømmesymbol Delfin

drom-delfinMan siger at delfinen er det dyr der ligner mennesket mest i intelligens. Men det er også havets legebarn. Den vil gerne i kontakt med mennesker og anses for at være et meget intillegent dyr. Når man betragter delfiners færden i deres element i naturen, kan man næsten ikke lade være at blive glad; delfinen udrykker glæde og legesyge, humor – men er også et af jordens væsner der får én til at tænke spirituelt og åndeligt. Visse steder i verden arbejder delfiner som healere af specielt psykisk syge, f.eks. autistiske børn. De forbindes med leg og troskyldighed og drømmer vi om delfiner er det et fingerpeg om at vi har brug for at finde det legende og nysgerrige mere frem i vores liv som helhed.

Da delfiner lever i havet, symboliserer drømmen dit ubevidste følelsesliv, og da delfinen også står som et spirituelt og åndeligt symbol, bør du se på om din underbevidsthed opfordrer dig til at opbygge/og koncentrere dig om din spiritualitet og åndelighed. At svømme med delfiner er en ganske smuk oplevelse, en gave – og hvis du ikke har oplevet dette, kan det være et stærk symbol på en ønskeopfyldende drøm. Læg mærke til om du vågnede med ærbødighed for dette prægtige dyr, eller om du havde en længsel i din følelsesliv. Hvis sidstnævnte er tilfældet, symboliserer det at der er noget du sørger over.

Se også: Dyr | Havet | Hval | Svømme | Søløver | Sæler | Fisk | Haj 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.