Drømmesymbol Fidus, fif

dreams-casino-fifOftest er en fidus kædet sammen med noget lusk der foregår i virkeligeheden, i forbindelse med et projekt eller en plan du har med andre mennesker? Drømmen opfordrer dig til at være mere ligefrem og ikke foretage dig noget, som strider mod din inderste moral. Sandsynligvis opfordrer drømmen dig til at udtrykke hvad du ønsker, helt klart, fremfor at opnå det ved fiduser og lusk. Tænk over andre symboler i drømmen, f.eks. hvilken fidus der er tale om, og hvilke mennesker der er inplicerede i din fidus?

Hvis det er dig der er “offer” for en fidus, kan det hentyde til at du er lidt naiv, og at du bør betinge dig, at mennesker opfører sig ærligt og ligefremt overfor dig. Du bør sætte dine tydelige grænser for hvad du vil være med til og hvad du ikke vil deltage i. Se nøje efter andre symboler i drømmen, og mærk dine følelser når du vågner. Var du forarget? Hvade du lumske bagtanker til din fidus, og hvad skulle du bruge fidusen for at opnå?

Se også: Dække – over | Gevinst | Åbenbaring | Ønskeopfyldelse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.