Drømmesymbol Fossil

dreams-fossilDrømmer du om at finde eller opgrave et fossil, så repræsentere fossilet ofte en viden, du har fået for lang tid siden, eller noget viden som du har ubevidst og som gerne vil op i dit bevidsthedslag. Det kan også være dig selv, der er et fossil, et fortidslevn, tænk over om du følger med tiden, eller er forstenet i gamle holdninger og meninger.

Hvad du end fandt i udgravningen, så har det ligget begravet der hele tiden. Så det repræsenterer sikkert noget i din personlighed, et potentiale, du er ved at afdække. Hvis du finder noget der forskrækker eller frastøder dig, så anskue dette positivt. Drømmen fortæller dig sikkert at du er klar til at kigge på mindre behagelig sider af dig selv. Er klar til at begynde at arbejde med noget i dig selv, som du finder svært.

Et fossil er også en tom skal, noget som ikke længere er her. Kun minderne og fossilet er tilbage. Det som var er forsvundet. Altså er fossiler også forbundet med nostalgi, længsel efter det som var engang.

Se også: Arkæologi | Fantasi og fortidsdyr | Havet | Konkylie | Skaller | Fortiden

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.