Drømmesymbol Jury

dreams-jury

Henviser til retssalen og dens præmisser om at dømme for en større eller mindre forbrydelse. Alt hvad der sker i en drøm er aspekter af drømmeren selv. Både dommeren, anklageren, juryen og den anklagede selv. Vi har alle tendensen til at vores indre tilstande projiceres ud på vores omverden, så hvis vi har en tendens til selvkritik og selvdømmelse, så er det hvad vi frygter fra andre og derfor det vi ser og lægger mærke til i den ydre verden.

En jury kan også repræsentere en folk, en gruppe mennesker som dømmer dig. En pendent til dit vågne liv er grupper, kollegaer som dømmer dig. Måske drøm om jury er en advarsel om at nogle er ude efter dig? Den modsatte situation er hvis du selv sad i juryen. Her er det dig som dømmer en anden. Men hvorfor i alverden skal du have alle de andre jury medlemmer med på din side? Hvorfor tager du ikke opgøret med uretfærdigheden selv? Måske drømmen er et hint om at du bør have flere på din side, flere til at støtte dine holdninger før du tager et opgør.

Der findes mange slags jury udover den som vi finder i en retsag. måske din drøm var om en anden slags jury. Nogle smagsdommere, nogle som bedømte noget, en kagekonkurrence, en sangkonkurrence, eller anden bedømmelse. Og her er det interessante for din drømmetydning hvad du synes om dette smagsdommeri. Hvis du selv er med i sådan en jury er det tegn på at du i dit virkelige liv ikke kan komme igennem med dine meninger og holdninger.

Se også: Dommer | Domstol | Eksamen | Vidne

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.