Drømmesymbol Kage

At spise en kage kan være ren nydelse og selvforkælelse, hvis du vel at mærke kan lide kager. Hvis du derimod er på diæt, er drømmen måske en ønskeopfyldende drøm. Kagen kan henvise til en bestemt side af dig selv, hvordan du udtrykker dig over for andre, og hvordan du deler dit liv og din energi ud. Kagens udseende kan betyde meget, og henvise til hvordan du selv “pynter” dig. En bryllupskage kan betyde, at der er to sider i dig, oftest den feminine og den maskuline, der trænger til at blive integreret.

Se efter andre symboler i drømmen, hvordan du spiste kagen, hvem du var sammen med og under hvilke forhold. Især er det vigtigt at du forsøger at huske på hvilken følelse du fik da du spiste kagen / så kagen – disse følelser vil give dig vigtige fingerpeg om hvorledes du skal tolke tilstedeværelsen af en kage i din drøm.

At spise er kage er også et tydeligt tegn på en præmie. Trænger du til at få ros, anerkendelse, hvad er det som du har gjort så godt at du nu bør forkæles? På denne måde kan det at spise kager i en drøm være tegn på at du er på rette vej. Du fortæller dette til dig selv via at spise kager i din drøm. Du kunne også have valgt at give dig selv en medalje. Det havde været udtryk for det samme, nemlig at du fortjener ros, anerkendelse, at det du er i gang med er rigtigt.

Se også: Konfekt | Sukker | Sirup | Honning | Mad og drikke | Slik | Fristelse | Slankekur

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.