Drømmesymbol Kamera

dreams-kamera-hus2

Et kamera standser tiden. Billedet man tager fastfryser mindet. Derfor er drømme om kamera ofte længselfulde drømme. Man længes efter det man tog fots af, eller det som fotografiet viser. Typisk barndom eller glade tider. Drømmen peger således ofte i retning af noget savn, noget længsel.

Så det interessante er hvad du længes efter og hvorfor. Der er noget i dit nuværende liv som ikke er optimalt. Drømmen søger at gøre dig opmærksom herpå. Prøv at kigge nærmere på hvem der tog det foto du tænker på, hvilken årstid der er tale om, hvem der ikke er med på fotografiet, etc. Dette vil give dig ledetråde til hvad det er som drømmen gerne vil have dig sporet ind på.

Da kamera i sig selv efterhånden er blevet en integreret del af vores mobiltelefonen vil en drøm om et decideret kamera have en anden betydning end selve det som der blev taget billeder af. Her er det enten det nostalgiske islæt, at ting i gamle dage blev lavet mere håndværksmæssigt, mere holdbart – eller det er det pengemæssige islæt, at rigtige kameraer er dyre og udstråler en form for elegance, feinschmecker.

Se venligst: Fotografi

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.