Drømmesymbol Kortspil

Der findes mange forskellige kortspil. Fælles for dem alle er at du har noget viden (nogle kort på hånden) som du skal benytte til at vinde over de andre. Måske ved at bluffe. At spille kort i en drøm tyder på en risiko men også på dygtighed. Spillede du med en ellere flere som du konkurrerer med i virkeligheden? Mon drømmen vil sige at du stoler for meget på dit held?

Hvis du eksempelvis spillede bridge i din drøm, hvordan reagerede dine medspiller så? Hvordan var dine meldinger? Havde du gode kort på hånden og udnyttede du disse, eller tabte du selvom du burde have vundet? Alle disse indtryk giver dig fingerpeg til en nuværende situation i dit liv.

Har du i din drøm fokus på et enkelt kort, kan dette betyde at du leder efter den rigtige vej. Føler du, at du på en eller anden måde er gået vild? Eller er du måske i gang med at lægge planer for et nyt betydningsfuldt projekt. Så du nøje på kortet eller kastede du bare et flygtigt blik på det?

Kortspil er ofte et hasardspil, hvormed menes spil om økonomiske værdier, der ikke afhænger af spillerens dygtighed, men af tilfældigheder, fx roulette eller visse kort- eller terningespil. Drømmer du om hasardspil er dette sandsynligvis et udsagn om noget risikabelt du er indblandet i. Tænk nærmere over hvad der kan vindes eller tabes og indsatsens størrelse. For nogle mennesker betyder det meget at drømme om et heldigt nummer eller navnet på en hest før vigtige væddeløb, og nu og da går der da også rygter om store gevindster på grund af sådanne drømme. Vær dog alligevel forsigtig med at stole for meget på sådanne signaler fra det ubevidste.

Se også: Bridge / Hasardspil / Poker / Spil

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.