Drømmesymbol Optøjer

Drøm om optøjer, demonstration

Optøjer benyttes om uro, vold, hærværk el.lign. som en ophidset eller protesterende menneskemængde udøver på et offentligt sted. Noget er ude af kontrol og vores fokus er på selve optøjerne, undtagelsestilstanden, volden, kampene – ikke så meget på hvad der har ført til urolighederne. Ofte benyttes optøjer til plyndringer og anden ulovlig adfærd, hvor optøjet blot er en undskyldning for at få lov til at rase ud, smadre biler, kaste flasker og sten efter politiet og anden civil ulydighed.

Drøm om optøjer peger oftest på at du har fået nok. Det er et opråb, noget må ændres, som oftest noget overordnet, noget som er udenfor din kontrol – derfor deltager du i, eller drømmer om et optøj. Det handler om at sige fra, gøre modstand, rejse sig og markere sit standpunkt, træde i karakter, indestængt frustration, der nu bryder ud i lys lue.

Et vigtigt spørgsmål til din drøm er hvorfor det er eskaleret fra en protest, fredelig markering af modsatrettede synspunkter, forhandling, en søgning efter et kompromis – til at være optøjer. Hvad er det som forhindre dig i at løse problemerne på anden vis? Som oftest er det fordi du står overfor en overmagt, et system, nogle spilleregler som er udenfor din kontrol, men som alligevel påvirker/begrænser dit liv; din økonomi, din udfoldelsesmuligheder, din frihed.

Var der tale om optøjer rettet imod dig? Noget som du står for? I så fald er det din underbevidsthed som advarer dig om truende, lurende konspirationer imod dig, din magt, karriere, kærlighedsforhold eller lign. Laver du optøjer i din drøm, har du måske brug for mere opmærksomhed. Hvis det er tilfældet, hvad gør du så for at få den? Måske opfordrer din drøm dig til at gøre vrøvl over noget, der generer dig?

Se også: AutoriteterBarriere | DemonstrationFjendeFremmed | Helt, heltindeHævn | Krig | ModstanderOprører

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.