Drømmesymbol Skat

Drømme hvori du finder en skat, har nok noget at gøre med held i dit vågne liv, også selv om du ikke endnu har erkendt værdien i den. En skat er et gammelt symbol, der stammer fra søens folk i gammel tid, som ofte røvede skatte fra andre lande, sejlede dem til øde øer og gemte dem der. Sørøvere var kendt for dette, og det er fra sørøverene vi har disse kort over, hvor skatten er begravet.

Hvis du finder en skat. Kan det være et meget værdifuldt symbol på forening, som eksempelvis, når den introverte opdager den ydre verden, eller omvendt, hvilket måske kan redde dig fra goldhed og regression.

Hvis skatten tilsyneladende er stjålet: Indikerer drømmen, at du føler en eller anden årsag til at du ikke fortjener denne strøm af nåde.

Hvis du begraver en skat Betyder dette ofte at du ikke erkender din egen lykke og i hvert fald ikke vil dele den med andre. Det kan der være mange årsager til, men drømmen vil nok antyde, at du er en smule nærig i dit vågne liv. Husk der er mange måder at være nærig på. F.eks. nærig med følelser, at dele tanker, med kærlighed, med opmærksomhed. Med at give, hvad modparten gerne vil have i form af svar, oplysninger osv. osv. Se efter hvordan drømmen er forløbet, hvilke andre symboler du kan finde til at opnå den rette tolkning, og læg også mærke til din sindstilstand når du vågner.

Se også: Ekspedition / Guld / Hul

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.