Drømmesymbol Skrænt

En drøm om en skrænt, som du står og kigger ned i, kan være faretruende. Skrænten symboliserer målsætning på det materielle felt, og når en skrænt indgår i drømmen, vil din underbevidsthed måske fortælle dig at du bør rette fokus på disse felter. Hvis du stod foran skrænten og tænkte på at springe ud, er drømmen advarende mod at gøre noget økonomisk og materielt overilet.

Du kan dog også tænke på skrænten ift selvmord, gøre en ende på det hele. I drømmen er det sandsynligvis ikke dit eget liv du vil afslutte men mere noget som er et problem for dig i det vågne liv. Tænk over andre symboler i drømmen, og tænk over hvor skrænten var beliggende. Hvilken årstid er der tale om, og hvordan var lyset. Var det dag eller nat? Disse spørgsmål vi lede dig i retningen af hvad det var som du gerne så fik en ende.

Drøm om at falde ud over en skrænt peger på at du har problemer forude, at du skal passe på med de forhold og gøremål du aktuelt er involveret i, at du skal udvise forsigtighed. Hvis du falder ud over skrænten og det lykkedes dig at klatre op igen er det indikation på at du inderst inde tror at du nok skal komme igennem de udfordringer du aktuelt har, altså en opmuntrende drøm. Hvis du får en hjælpende hånd til at komme op ad skrænten er det en indikation på at du burde søge noget støtte til de udfordringer du aktuelt står overfor. Den person som hjalp dig op ad skrænten peger i retningen af hvorfra du bør søge støtte og vejledning.

Bliver du i drømme skubbet udover en skrænt, eller hænger du fast på skrænten og nægtes hjælp er dette en advarende drøm. Du er mere alene end du tror. Nogle som du stoler på er ikke så hjælpsomme som du tror. Drømmen kan dog også pege den anden vej og forsøge at gøre dig opmærksom på at man må gøre sig fortjent til at være elsket, blive passet på.

Se også: Faldeat / Frit fald / Landekontinenter / Skov / Snuble / Springe / Tusmørkestemning / Vulkaner | Barriere

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.