Drømmesymbol Skrive

Drømmen indeholder sandsynligvis et vigtigt budskab til dig fra din underbevidsthed. Læg mærke til hvad du skrev? Og hvad du skrev på? Hvem skrev du til? Hvis du ikke i din profession beskæftiger dig med at skrive, kan drømmen opfordre dig til at begynde at skrive dine følelser og tanker ned, måske i en slags dagbog. Bemærk dine følelser da du vågnede, og find eventuelt andre symboler i drømmen, så du kan få en udbytterig tolkning og finde budskabet.

Kommentar
Tine
Jeg har haft en drøm, hvor jeg drømte at jeg skrev med en veninde over msn på computeren. Jeg kunne hele tiden bare ikke se hvad der stod, alt var utydeligt for mig.
Hvad kan det betyde???

Lila (Gæst)
Jeg drømte en mann ga meg sitt tlf, men jeg oppdaget at to sifre var feil, så jeg skrev med pen mitt navn, tlf nr og email adresse på et papirstykke og mente han kunne ta kontakt meg meg hvis så var. Jeg husker jeg tenkte “her mangler det ikke på kontakt informasjon!” Han satt i en bil ved siden av førersetet,plutselig ventet vi på buss men han var så opptatt med å skravle med andre at han ikke klarte komme med. Jeg måtte gå av bussen og gå tilbake til mannen, det var ikke noen god følelse.
forfatter | skrift | bogstaver

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.