Drømmesymbol Slagsmål

Drømme om at være midt i et slagsmål, indikerer at du slås for noget i dit vågne liv. Det kan være dine holdninger, eller samarbejdet om et fælles projekt. Hvem var din modstander? Er det en du kan kende fra dit vågne lig? Hvordan sloges i? Brugtei våben, eller var der tale om at bokse? Drømmen henviser til, at du må slås meget for at nå dine mål, at slås er en afart af at kommunikere, dog med det voldelige islæt over sig der repræsenterer umodenhed, urmennesket og den fundamentale jordelement.

Hvis du sloges med en for sjov, har drømmen en anden beetydning, idet der her vil være et drillende og legende aspekt i den, og da vil drømmen hentyde til at du måske opfører dig alt for alvorligt og din krop har brug for udtryk – også selv om det er et slagsmål. Var der nogen der kom til skade? Var der blod indblandet?

Hvis det er dig der vinder slagsmålet, kan det betyde at du er ovenpå og selvsikker. Hvis du derimod taber sagsmålet, kan drømmen indikere at du skal begynde at “slås” og kæmpe seriøst for dine holdninger og meninger. At du skal tro på dig selv og din styrke. Drømmen kan have andre aspekter, så prøv at se om du kan finde andre vigtige symboler, for at få den bedste tolkning. Husk også hvilke følelser du vågnede med: var du sejrstolt? Ked af det? Dårlig samvittighed? Eller glad?

Hvis du var tilskuer til et slagsmål, indikerer drømmen, at du ikke deltager aktivt nok i livet, og slet ikke i de projekter du reelt er involveret i og har en mening om, og drømmen vil da henvise dig til at gå mere aktivt ind i diskussionerne omkring et specifikt emne. Tænk nøje drømmen igennem, og besvar ovenstående spørgsmål: måske kan disse lede dig hen til at finde yderligere symboler du kan bruge i tolkningen, således at du opnår en korrekt tolkning. Tænk også på din sindsstemning da du vågede, og ligeledes dine følelser.

Se også: Angribe / Banke- at / Blod / Demonstrationat demonstrere / Drama / Dræbe / Fejde / Fodbold / Forsoning / Forår / Gevær / Grusomhed / Høst / Identitet / Kniv / Kropsbevægelser / Mobning (Sladder) / Modstander / Overfald / Politi / Skjold | Sparke

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.