Drømmesymbol Slagtning

Hvad slagtede du, et dyr? Tolkningen af drømmen er meget kompleks, idet stemningen og omstændighederne, samt hvilket dyr der er tale om, er de vigtigste indikatorer. Det er vigtigt at finde ud af hvilket dyr du slagtede, og derefter se på hvordan du har det med pågældende dyr. Det er også vigtigt at du gør dig klart hvorfor du slagtede dyret, – var du på jagt, var du sulten og ville spise kødet, eller skulle du bruge skindet? Et lam er f.eks. formalt et symbol på en (ofring), set i et bibelsk lys, mens lammet i drømmesymbolverdenen symboliserer uskyld, og derfor kan drømmen tale om tabt uskyldighed. Slagtning af en okse kan betyde tabet af selvkonotrol og kraft, slagtning af en vædder indikerer tab af seksuel energi (hvis du er mand) osv. Da det drejer sig om varmblodede dyr, kunne dermeget vel være en hentydning til noget seksuelt.

Under hvilket scenarie forekom slagtningen? Var du og dyret alene? Var I udendørs, hvilken årstid var det? Hvad gjorde du med dyrets indvole? Og endelig hvorfor slagtede du dyret? Lå der aggression i handlingen? Destruktion? Prøv om du kan besvare ovennævnte spørgsmål, og tænk drømmen igennem igen. Måske kan du finde ander symboler der kan hjælpe dig i tolkningen af drømmen. Læg mærke til din sindstilstand da du vågnede? Havde det været ækelt? Har du dårlig samvittighed? Læg mærke til dine følelser.

Se også: Dolke / Dræbe / Dyr / Får / Fælde / Jage / Kropsbevægelser

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.