Drømmesymbol Stenbrud

Et stenbrud er normalt et hul i jorden, hvor der har været eller er en opgravning. Drømmen kan fokusere på noget, der har sat dig i et tomrum, med kaos og rod omkring dig? Måske er der noget der er uafsluttet i dit vågne liv, men som har skabt kaos i dine følelser? Og i dit vågne liv, og dagligdag. Omvæltninger?

Hvis du selv arbejdede i stenbruddet, kan drømmen fortælle dig at du i dit vågne liv bruger dine følelsesmæssige eller fysiske ressoucer på en konstruktiv måde. Og dette er et positivt tegn. Men læg mærke til landskabet, hvor du fandt dette stenbrud. Og læg også mærke til årstiden, hvis du arbejdede der, så læg mærke til om du fandt arbejdet hårdt? Spændende? og om du fandt noget? Hvis du fandt noget, må du se på HVAD det var du fandt, det kan være en vigtig indikator for hele drømmens symbolik.
Læg også mærke til dine følelser da du vågnede.

Se også: Brønd |  Sten / Værksted / Værktøjer og redskaber / Årstiderne | Mine | Nedstige | Oliefelt

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.