Drømmesymbol Tivoli

Tivoli er en københavnsk forlystelsespark, men er også generelt en betegnelse for en forlystelsespark, især en der rejser rundt fra sted til sted. Endvidere er Tivoli en by i Italien. Nærværende drømmeanalyse tager udgangspunkt i at du drømmer om et tivoli i betydningen en forlystelsespark. I et tivoli sker mange ting. Der er noget der snurrer, blinker, larm, mennesker, børn, forlystelser, etc. Ergo kan din drøm have mange betydninger. Da der kan være tale om så mange forskellige drømmesymboler, er det vigtigt at du tænker over hvad det var i tivoli som du lagde specielt mærke til. Det kan også være at tivoliet, ligesom huse, repræsentere din personlighed som helhed, og de enkelte forlystelser delaspekter. Prøv at anskue tivoliet som helhed og de enkelte boder, forlystelser og præmier ud fra denne synsvinkel.

Skydetelt – Stod du i et skydetelt, ramte du så noget og hvad skød du efter? Vandt du en præmie og hvordan havde du det med denne præmie. Var den bare besværlig at slæbe rundt på og du ville egentlig helst ikke have vundet den?

Spejlsalen – Gik du ind i spejlsalen og hvem gik du eventuelt med? Hvis ansigter og krop blev forvrænget?

Rutschebanen – Hvem gik du i rutschebanen sammen med og var det en god tur, eller var det ubehageligt? Er dette et symbol på en som du kører i rutschebanen med i dit vågne liv?

Se også: Cirkus | Gentagelse | Karrusel | Rutchebane

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.