Drømmesymbol Trappe

Trappen er et symbolsk drømmebillede på at bevæge sig op eller ned i et hus/bygning. Behovet for at stige op eller ned i dit energisystem, alt efter hvad drømmen i øvrigt handler om. Afsatsen er der for at “vende” trappen, da den ellers ville fylde for meget. Men de fleste mennesker forbinder et øjebliks hvile med en afsats, hvorfor når der drømmes om den, peges på at der er behov for at “stoppe” op et øjeblik, for at få sig selv og sit overblik med på sin indre rejse.

Stige op ad trapper: Symboliserer en serie rytmiske bevægelser med stigende åndeløshed, derfor samleje, hvilket sandsynligevis også kunne finde sted i soveværelset ovenpå.

At stige, bevæge sig op på den øverste etage: At stige opad, bevæge dig op til kronechakraet, forsøg på forbindelse med åndelig kontakt, forfremmelse.

At gå ned ad trapper: Kan være et symbol på at stige ned i det ukendte, det ubevidste, eller for at hente forsyninger. Det er derfor vigtigt for tolkningen, at du finder frem til hvorledes du bevægede dig på trappen. Hvor trappen lå og hvor du var på vej hen. Læg også mærke til omgivelserne, hvilket hus/bygning var der tale om. Disse informationer er vigtige for den rette tolkning. Læg også mærke til dine følelser da du vågnede.

Se også: Elevator

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.