Drømmesymbol Ulykke

Drømmer du at der sker en ulykke for dig kan det være en advarselsdrøm. Vores ubevidste er opmærksom på mange flere faresignaler end vores øvre bevidsthed og derfor kan drømmen være en advarsel om at noget er ved at gå galt. Drømmer du fx om at kører galt i din bil, så få den ind til en undersøgelse. Drømmer du at din kæreste er dig utro, kan det være, at du et stykke tid efter finder ud af at det var tilfældet. At det rent faktisk var sandheden som din underbevidsthed forsøgte at gøre dig opmærksom på. Drømmer du om at gå fallit kan det ligeledes være en advarselsdrøm.

Drømme om ulykker – jordskælv, ildebrand, hungersnød, epidemier etc. – er ude af proportioner. Graden af styrke og voldsomhed er ikke direkte sammenlignelig med de udfordringer som drømmen henviser til. Således kan en drøm om at der sker en stor katastrofe kan blot afspejle et lille skænderi i virkeligheden. En drøm om at en hus styrter sammen kan blot hentyde til en mindre uoverensstemmelse du har haft med en arkitekt. En drøm om et større søslag kan blot hentyde til at du i dit vågne liv har haft et mindre problem, der har tilknytning til vand.

Se også: Drukne / Fallit / Sygdomme / Uheld

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.