Drømmetydning – Drøm om bryllup

Arketypiske drømmetemaer

Man taler undertiden om arketypiske drømme, også kaldet temadrømme. Dette er drømme, der deler de samme temaer, handlinger etc. Grunden til, at man opdeler drømme i forskellige temaer, er for at lette analysearbejdet. Når man fanger det overordnede budskab og kan kategorisere drømmen ind under et tema, bliver det nemmere og hurtigere at forstå, hvad det er, som drømmen prøver at fortælle dig.

 

Drøm om bryllup

Drøm om bryllup, blive gift, blive et par, forlovet. etc.

Bryllup kan være en ønskeopfyldende drøm, men symboliserer generelt et ægteskab mellem to sider i dig. Måske en integration af det feminine og maskuline aspekt inde i dig – det indre energiniveau der udvikler sig til et større overskud. Bryllup kan være forening af maskuline og feminine energier i en selv. Helhed.

Den indre mand= Udadrettet energi: handlekraft, styrke, beslutsomhed, intellekt, tankekraft – kombineres med Den indre kvinde=Indadrette energi : følelser, intuition, kreativitet, omsorg, medfølelse. Yin og Yang. Brylluppet kan symboliserer at du er klar til at sige ja til og i højere grad acceptere den du nu engang er.

Ægteskabet er et symbol på kærligheden – Se på hvem du indgår bryllup med. Den man gifter sig med i en drøm eller det par som bliver gift, symboliserer noget, som i højere grad bør integreres eller er i færd med at blive integreret i din egen bevidsthed. Se også på om brylluppet fandt sted i en kirke, og kig nøje på autoritetsfigurer i drømmen: præsten eller din far. Disse spiller måske en ligeså betydningsfuld rolle, som den du faktisk indgår bryllup med. Læg mærke til din holdning til bryllup i virkeligheden og læg mærke til om du var lykkelig i drømmen.

Et bryllup kan også repræsentere noget som du står overfor og som du skal beslutte dig om. Eksempelvis et projekt, at påtage dig en opgave, at acceptere en forfremmelse, at flytte eller anden form for større beslutning. Og drømmen om frieri/bryllup er udtryk for hvor gerne du egentlig vil dette, hvis du helt selv kunne bestemme.

Hvor gerne vil du egentlig dette job/dette projekt/denne mulighed? Din reaktion i drømmen siger så noget meget tydeligt om, hvordan du egentlig har det med det som frieren/gommen/bruden repræsenterer. Det samme gælder et reelt bryllup; hvordan er dine følelser under selve vielsen; er du egentlig på, eller er du ikke? Har du betænkeligheder, eller er du ovenud ekstatisk og lykkelig? Din drøm prøver således at vejlede dig omkring noget du står overfor at skulle beslutte dig omkring.

I nærværende sammenhæng søges forklaret, hvad det overordnet betyder når du drømmer om bryllup. Som supplement til fortolkning af din drøm, så kig i oversigten over drømmesymboler hvor mere end 2000 drømmesymboler er forklaret.

Stil spørgsmål om Drømmetydning

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst om Drømmetydning
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

Drømmetydning – Drømmetemaer