Drømmetydning – Drøm om edderkopper

Arketypiske drømmetemaer

Man taler undertiden om arketypiske drømme, også kaldet temadrømme. Dette er drømme, der deler de samme temaer, handlinger etc. Grunden til, at man opdeler drømme i forskellige temaer, er for at lette analysearbejdet. Når man fanger det overordnede budskab og kan kategorisere drømmen ind under et tema, bliver det nemmere og hurtigere at forstå, hvad det er, som drømmen prøver at fortælle dig.

 

Drøm om edderkopper

Drøm om edderkopper, spindelvæv, fanget i et net, etc

Drømmetydning edderkopper. Edderkopper i drømme kan være ulækre og skræmmende – ligesom edderkopper er det for de fleste af os i virkeligheden! Men hvad betyder det når vi drømmer om edderkopper?  Drømme om edderkopper som noget negativt moderligt / kvindeligt. Edderkoppen spinder sit spind, og indfanger andre mindre insekter i det. Drømmer du om edderkopper kan du spørge dig selv, om du enten er offer for at være blevet fanget ind – og holdt fast – eller om det er dig der fanger nogen ind og holder dem fast i dit “spind”?

Edderkopper i drømme repræsenterer ofte en konflikt til drømmerens egen mor (moderbinding) – relateret til det væv af følelser og forventninger som barnet er spundet ind i. Blandt nogle edderkoppearter er hunnen større end hannen, og hos nogle arter bider hunedderkoppen hovedet af hannen efter parring – et billede på hvordan den feminine figurs kærlighed fortærer.
 

Stil spørgsmål om Drømmetydning

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst om Drømmetydning
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

 

Drømmetydning – Drømmetemaer