Drømmetydning – Drøm om ekskæresten

Arketypiske drømmetemaer

Man taler undertiden om arketypiske drømme, også kaldet temadrømme. Dette er drømme, der deler de samme temaer, handlinger etc. Grunden til, at man opdeler drømme i forskellige temaer, er for at lette analysearbejdet. Når man fanger det overordnede budskab og kan kategorisere drømmen ind under et tema, bliver det nemmere og hurtigere at forstå, hvad det er, som drømmen prøver at fortælle dig.

 

Drøm om ekskæresten

Drøm hvor x-kæreste spiller en stor rolle

Drømmetydning ekskæreste. Når man drømmer om en partner – arbejdes-, socialt-, venskab-, kærligheds-, er det en drøm om at have en fortrolig, en man kan stole på, en man kan dele viden og oplevelser med, og især en som beskytter og passer på. Det kan være et udtryk for at man føler sig alene. Drømmen kan dog også pege på at man er usikker på forholdet, usikker på om du egentlig bliver beskyttet og passet på eller der brygges konspirationer mod dig, at du snart bliver faldet i ryggen. Lyt til din drøm, den forsøger måske at advare dig om noget.

Det er meget almindeligt at drømme om ekskæresten og vågne op og forfærdet ved tanken om han/hun mon stadig har et ønske om at komme tilbage. Eller om man nu selv inderst inde hellere ville være sammen med sin ekskæreste. Nogle gange kan dette selvfølgelig være tilfældet, men oftest handler det om noget andet. Når du drømmer om din ekskæreste behøver det ikke betyde, at du stadig er stærkt knyttet til ham eller hende. Ofte vil det handle om din relation til den side af dig selv som ekskæresten repræsenterer.

Eksempelvis kan din ekskæreste repræsentere de feminine eller oprørske sider i dig, Det kan også være de kreative eller musikalske sider i dig. Noget som din ekskæreste repræsentere og som fik mere opmærksomhed da I var kærester. Drømmen peger da på, at du måske skal være mere opmærksom på disse sider i dig selv – og leve dem mere ud.

I nærværende sammenhæng søges forklaret, hvad det overordnet betyder når du drømmer om din ekskæreste. Som supplement til fortolkning af din drøm, så kig i oversigten over drømmesymboler hvor mere end 2000 drømmesymboler er forklaret.

Stil spørgsmål om Drømmetydning

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst om Drømmetydning
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

Drømmetydning – Drømmetemaer