Drømmetydning – Drøm om gentagelser

Arketypiske drømmetemaer

Man taler undertiden om arketypiske drømme, også kaldet temadrømme. Dette er drømme, der deler de samme temaer, handlinger etc. Grunden til, at man opdeler drømme i forskellige temaer, er for at lette analysearbejdet. Når man fanger det overordnede budskab og kan kategorisere drømmen ind under et tema, bliver det nemmere og hurtigere at forstå, hvad det er, som drømmen prøver at fortælle dig.

 

Drøm om gentagelser

Karussel, gå i ring, hjul, gå på stedet, etc.

Drømmetydning gentagelse / gøre noget igen og igen. Hvis du drømte om en sløv form for gentagelse, kunne det tyde på at du keder dig i dit vågne liv. Måske har du det særlig kedsommeligt for tiden. Drømmen kan også henvise til at du måske gentager dig selv for meget overfor dine omgivelser, så prøv at se på måden, hvorpå du udtrykker dig i dit vågne liv.

Føler du ikke mennesker hører dig? Er det derfor du gentager dig selv. Se på hvad det er i drømmen der gentager sig? Og find ind til andre drømmesymboler, mærk også følelserne når du vågner. Er du inspireret, eller keder du dig? Glæder du dig til dagen eller det modsatte?

Gentagelser som fx at drømme den samme drøm igen og igen, betyder ofte ganske enkelt at den problemstiling, udfordring som drømmen omhandler ikke er blevet løst. Du vil blive ved med at drømme den samme drøm indtil du får løst dine udfordringer. Drømme hvor du gentager den samme handling igen og igen kan ganske enkelt være et billede på at du i dit liv står over for en opgave/udfordring, hvor du føler dig magtesløs.

Samtidig kan det også være et billede på, at du på en måde er gået i stå i dit liv, og ikke rigtigt kommer videre fra hvor du er – enten i din udvikling eller i dine holdninger. Drømmen peger således på, at der er brug for et nyt perspektiv/holdning – hvordan du så opnår dette peger drømmen også på. Drømmen giver dig en løsning på din situation/dit problem. Du skal blot være opmærksom på hvilke symboler der er i drømmen og undersøge dem lidt nærmere.

I nærværende sammenhæng søges forklaret, hvad det overordnet betyder når du drømmer om gentagelse. Som supplement til fortolkning af din drøm, så kig i oversigten over drømmesymboler hvor mere end 2000 drømmesymboler er forklaret.

Stil spørgsmål om Drømmetydning

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst om Drømmetydning
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

Drømmetydning – Drømmetemaer