Drømmesymbol Affald

drom-affaldDet kan symbolisere noget gammelt affald eller ideer, projekter eller meninger, som du ikke længere har brug for eller respekt for. Hvis du samlede affaldet sammen og smed det væk, er symbolikken en anden, og da bør du se på, om det, du i virkeligheden begav dig af med, var oprydning. Se på dine følelser, når du vågner. Er der noget i dit vågne liv, som du mener, du bør skille dig af med? Hvis du fandt noget værdifuldt i affaldet, kunne det være et vigtigt tegn på, at du også indeholder nyttige ideer, der fortjener dagens lys.

Drømmer du bekymrende om miljøet? Polerne der smelter, plastik, der flyder rundt i verdenshavene, truede dyrearter, ozonlaget og lignende er denne bekymring helt reel. Spørgsmålet er blot hvorfor du drømmer herom? Drømmen kan være en dagsrest – altså noget du har tænkt på i løbet af dagen – og som nu fortsætter ind i dine drømme. Dagsrester i drømme er typisk tanker vi ikke ved hvad vi skal stille op med, det som også kaldes ufærdige gestalter – din hjerne forsøger at “parkere” disse tanker på en eller anden hylde, men hvis spørgsmålet er alt for komplekst til at hjernen kan finde ud af hvordan du skal forholde dig, vil tankerne blive ved med at fare rundt i hovedet.

Se også: Adskillelse | Afløb | Bekymring | LossepladsMiljøet

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.