Drømmesymbol Afløb

dreams-aflobHvis der er tale om et tilstoppet afløb, som du rensede kan det henvise til noget i dit vågne liv der trænger til at blive kigget på. Drømmen kan henvise til en mindre heldig tankegang hos dig, som du bør rette fokus på, men den kan også henvise til ubehagelige eller ligefrem ækle sider i dit liv og personlighed. Men afløbet kan også sagtens være et symbol på noget der ganske enkelt skal skylles bort, bærer du på negativ energi for tiden? Læg mærke til hvad det var der blev skyllet ud i afløbet, og hvordan dine følelser omkring det var.

Et afløb som er tilstoppet er ofte fyldt med vand, og idet vand repræsenterer vores ubevidste og vores følelser, skal du se på om du er ved at være “stoppet og fyldt” af følelser der virker belastende på dig og din frihed. Hvis du rensede et afløb, som var tilstoppet, har det måske noget at gøre med, at du er ved at løse et problem i dit vågne liv, som har blokeret din udvikling.

Hvis afløbet var snavset og ækelt, må du spørge dig selv, om der måske er nogle ubehagelige sider i dit liv og din personlighed, som du er nødt til at se i øjnene – og rense ud i. Afløbet kunne også referere til dit energiniveau eller til en person, som “dræner” dig. spørg dig selv om dine følelser for andre bliver afvist; “skyllet ud i afløbet”? Har du opmærksomhed nok på dine følelser? Tænk her på andre symboler i drømmen.

Se også: Affald | Lugt | Miljøet | Renlighed | Barriere | Tunnel | Vand

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.