Drømmesymbol Berømte personer

drom-beroemtEn drøm hvori der indgår en berømt personlighed – rockstjerne, politikker etc. – er et glimrende drømmesymbol, da det så tydeligt fortæller at det vi drømmer om, oftest er symboler på noget andet, der ofte ikke har meget med det egentlige drømmesymbol at gøre – men mere hvad vi forbinder med drømmesymbolet. Fx er James Dean eller Marilyn Monroe, blevet metaforer, for begreber som ungdom, lev stærkt, dø ung, blondinen, etc.

Altså er tolkningen af hvad en berømthed betyder for din drøm, helt afhængig af hvad du har af kendskab og relationer til berømtheden samt hvad du forbinder (associationer) med berømtheden.

Drømmer du om sex med en berømthed kan det være, at du bare får dit ønske opfyldt – i drømme. Men igen så se på, hvad vedkommende symboliserer for dig: Er det vigtige, at han er kendt – vil du i virkeligheden gerne være en del af den verden, han færdes i, fx ved at blive behandlet som en VIP af dine nære i stedet for at blive taget for givet? Eller repræsenterer han en side af dig selv, du skal give mere plads og opmærksomhed – det musikalske, det vilde, det sjove, det pæne, det ambitiøse?

Se også: Beundring | Carl Gustav Jung | Casanova | Elvis Presley | Marilyn Monroe | Politiker | Sigmund Freud | Professioner | Sangerinde | Reality Stjerne | Genkendelse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.