Drømmesymbol Casanova, Player

homo-002Playboy, player, charmør, kussetyv, Score-Kaj, Don Juan, James Bond – mand der i stor stil forfører kvinder for sin fornøjelses skyld – Oprindelsen og betydning af begrebet Casanova stammer fra Giacomo Girolamo Casanova (1725-1798), der var en italiensk eventyrer og forfatter. Casanova optrådte i mange år som kvindebedårer og plattenslager i de fornemme kredse i Europa.

Drømmer du om at være Casanova – at forfører kvinder i stor stil, at kvinder sukker efter dig – tolkes dette almindeligvis som manglende selvværd, som man forsøger at bekæmpe med et stort forbrug af kvinder og tilfældige forhold. Mens denne adfærd tidligere blev ringeagtet har moderne fjernsyn ophøjet det til en kunst at være “player” og man kan anses som vinder hvis man kan begå sig hermed i fjernsynsprogrammer som “Paradise hotel”.

Således kan din drøm om at være Casanova også have noget at gøre med en trang til at blive set, blive accepteret, blive anset som værende cool. Reelt har du måske ikke lyst til at udnytte andre på denne måde, men du føler dig presset, lokket hertil. Ergo bør du kigge på hvordan dit liv som Casanova udspiller sig i drømmen. Hvilken type Casanova er du? Er du den som alle beundre? Altså i stil med James Bond? Er der decideret sex involveret i dine drømme og i så fald hvem eller hvad er det du nedlægger?

Både mænd og kvinder kan have drømme om at være forføreren, og fortolkningen tager sit udgangspunkt i hvilken type forfører du er – spreder du glæde eller er du ude i et egoistisk ærinde, måske ligefrem et hævnfuldt ærinde. Se nærmere på hvordan du udfoldede dig som Casanova i din drøm – og gå derefter videre med din tolkning ved at kigge på andre drømmesymboler som fx begær, sex, berømtheder, etc.

Se også: Affære | Liderlig | Sex | Utroskab | Begær | Blind | Rival | Ulykker

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.