Drømmesymbol Utro

Ønskeopfyldelse? Eller følelsesmæssig eller åndelig utroskab? Hvis du havde det rart, er det måske fordi, dit forhold er for klaustrofobisk, og at du af og til kunne have brug for at komme væk fra din partners indflydelse (ikke nødvendigvis i en fysisk forstand). Måske skulle i sammen gøre noget mere ved jeres dagligdag. Det kan også være at din partner har opnået noget, som du er jaloux over og derfor i din drøm begår utroskab. Dette eksempelvis hvis du er hjemmegående og din partner gør karriere, rejser verden rundt etc. Du beskylder måske ubevidst din partner for din egen manglende behovsopfyldelse, og er derfor i din drøm nødt til at bryde med ham/hende, for at komme derhen hvor du gerne vil. Gør dig selv og dit forhold den tjeneste at være ærlig overfor dig selv og få disse ting bragt ud i lyset, mens I endnu kan arbejde konstruktivt med problemstillingerne.

Ofte tydes en partners utroskab som at være utro mod sig selv. Så måske siger drømmen noget om dig og ikke om din kæreste. Måske har du gjort noget, du ikke rigtigt kan stå inde for, måske er du i en periode af dit liv, hvor du går på kompromis med din integritet, dine følelser eller andet, og drømmen om utroskab indikerer således, at du ikke er tro mod dig selv. Men det kan også være, at du føler, at du svigter andre ved ikke at leve op til deres forventninger eller ved ikke at gøre, som de synes, du skal gøre. Så hvad der end giver dig denne følelse af at være utro, så er det vigtigt, at du mærker efter i dig selv, om du gør det, du vil, det du har lyst til, uanset hvad andre skulle mene.

Drømme om utroskab kan også være advarselsdrømme – altså drømme hvor din underbevidsthed, din intuition forsøger at advare dig om forhold som du ikke er opmærksom på. Altså kan en drøm om at ens kæreste er utro være udtryk for at der faktisk finder et bedrag sted.

Se også: Affære | Liderlig | Sex | Begær | Blind | Casanova | Rival | Ulykker

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.