Drømmesymbol Blade

drom-leavesMåske en henvisning til årstiden. Hvordan så bladene ud? Var de visnede, kan det betyde, at noget er ved at være slut i dit vågne liv. Hvis bladene var grønne og forårsnye, kan det antyde, at noget nyt er undervejs. Men det kan også sige noget om din sindsstemning. Prøv at huske formen på bladene. Et fingenblad betyder fx en seksuel symbolik. Hvis der også var blomster, antyder drømmen at du er klar til at “springe ud”, udfolde din kreativitet eller et kærlighedsforhold skal styrkes.

Friske skud, grønne blade på træerne er lysten efter vækst, ny start. Måske også en længsel efter forår, at det hele går mod lysere og varmere tider. Nedfaldne blade i skovbunden eller på gader og stræder er tegn på nostalgi – længes du tilbage efter noget tabt? Det er som regel ikke bladene i sig selv som er dit primære drømmesymbol, det er hvad de peger hen imod. Hvilket som oftest er en årstid, et tidspunkt – og dette tidspunkt skal du koble sammen med det øvrige indhold i din drøm for at finde meningen, hvad det er som drømmen vil gøre dig opmærksom på.

Drømmer du om blade i form af et magasin, publikation, ugeblad, eller lign så se drømmesymbolet aviser.

Se også: Avis | Blomster | Farver | Geometriske former | Årstider

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.