Drømmesymbol Bondage

dreams-bdsmDrømme om BDSM (bondage, dominans, sadisme og masochisme), kan have mange udtryk. Lige fra den kærlige pirrerende erotiske fortælling, der blot tyder på en lyst, et begær efter noget. Til den mere brutale og hårde BDSM drøm hvor man bliver bagbundet og kneblet, pisket og tvunget til underkastelse.

Tolkningen har forskellige retninger alt afhængig af om det var dig der udsatte andre for BDSM, altså om du var den dominerende, eller det var dig der skulle underkaste dig. Ligeledes har tolkningen forskellige retning alt efter hvilke følelser du havde i forbindelse med det der skete i din drøm. Var du liderlig, glad, opstemt, eller var du lidt skræmt, utilpas?

Fx at blive blivet pirret af en pige i knælange læderstøvler handler i en drøm som oftest slet ikke om sex. Det handler oftest mere om magt, forskellige sider af dig selv, der kæmper imod hinanden. BDSM drømme handler også ofte om lyst til eventyr, at bryde nogle grænser.

Se også: Knude | Ledning | Reb og tovværk | Sammenflette | Begær | Bide | Sex

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.