Drømmesymbol Reb og tovværk

Navlestrengen, tilknytningen til moderen. Penis. Hvis du drømte om en strømførende ledning kunne det være en beskrivelse af dig selv. Ledningens udseende, for eksempel rusten eller omviklet med pigtråd er vigtig at lægge mærke til, og kan antyde fare eller frustration. Et reb kan være et symbol for tilknytning, men også på binding, fastholdelse. Måske føler du at noget holder dig fast? Var rebet stramt eller løst?

At drømme om at blive ført i snor kan indikere at du føler dig manipuleret af andre, at du er under andres kontrol. Måske er der nogen, der forsøger at føre dig i en retning, du ikke bryder dig om. Drømmen kan være en opfordring til at frigøre dig og vælge din egen vej. En drøm om at rede en tråd eller en snor ud kan være en helt ligefrem hentydning til, at du har nogle tråde at rede ud i din tilværelse.

Se også: AkvæduktElektricitet | FallosIde | KnudeLampe | Lyn | Lys | Pære | SpotÅbenbaring

Se også: Bjerge / Galge / Garnnøgle / Klatre / Klippe / Knude / Ledning

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.