Drømmesymbol Lampe

Drøm om lampe

En lampe giver lys så du kan se. Det vil sandsynligvis være et positivt symbol der indikerer vejledning, oplysning, bekræftelse eller håb. Lampens farve er vigtig, fordi det kan være en kommentar. Læg mærke til hvad du brugte lampen til, hang den i loftet, stod den på gulvet, eller stod den på et bord. Lampens placering kan være analog med, om du søger belysning eller oplysning i hhv. øverste, mellemste eller nederste del af din krop og chakras.

Hvis der er tale om en lampe som bliver slukket, kan det indikere et håb du har næret, men som nu er slukket, en skuffelse eller forvirring omkring din retning i livet. Men det kan også være nogle områder i dit liv, som du ikke kan overskue klart nok for tiden.

En svag eller blinkende lampe indikere at noget er i nød, mangler energi og opmærksomhed. Prøver du at finde vej med en lommelygte hvor pæren ikke rigtig fungerer er det indikation på at noget bør belyses bedre. Du er usikker på din færden og din vej indtil der kommer bedre belysning. Så drømmen er en opfordring til at få tingene frem i lyset, få en problemstilling ordentligt belyst.

En stærkt skinnende lampe med fuldt blus indikere at her er noget virilitet, noget er i fuld gang. En stærk lampe gør opmærksom på sig selv. Den tiltrækker blikke, opmærksomhed og om natten sværmer insekter omkring den. I drømmen vil et stærkt lys også have betydningen at det er i denne retning du bør kigge, undersøge.

En lampe kaster lys over noget. Måske kun et begrænset område. Hvad er det som lampen skal belyse? Er det måske det som er i skyggen af pæren, som er det interessante for tydningen?

Se venligst: Elektricitet | Ide | KompasLampe | Ledning | Lyn | Lys | Retning | Pære | SkyggeSpotÅbenbaring

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.