Drømmesymbol Dopet

dreams-dopetDin underbevidsthed vil altid forsøge at beskytte dig. Det vi i vores vågne liv ikke rigtig kan forklare, men som blot optræder som fornemmelser, følelser, manifestere sig i drømme. Det er vigtigt at du tør stole på din intuition, dine drømme. Din hjerne opfanger mange flere signaler end du er bevidst om og sammensuriumet af alle disse indtryk viser sig i dine drømme. Drømmer du om at blive dopet så lyt efter disse signaler.

At drømme om at blive dopet kan være en meget alvorlig drøm. En stærk advarsel om at udvise stor forsigtighed, selv at undersøge tingene grundigt før du danner dine egne meninger. I dit vågne liv så vær fornuftig, tænk dig om, vær opmærksom men husk at rette din mistanke, din skepsis mod reelle farer og ikke isolerer dig selv fra omverden. Lad dig ikke begrænse i dit liv.

Drøm om at blive dopet og misbrugt er også alvorlig da fjenden er usynlig og kan være alle man møder på sin vej. Man er i det offentlige rum. Alle kan være potentielle psykopater, hvorfor man hurtigt udvikler lettere forfølgelsesvanvid og klaustrofobi. Drømmen er en advarselsdrøm, og du bør i dit vågne liv holde nøje øje med hvad eller hvem, der potentielt kunne finde på at misbruge din tillid eller på anden måde skade dig.

Se også:  Narkose |  Beruset  | Rusmidler |  Beruset |  Gas |  Sex | DominansIncest | Misbrug

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.