Drømmesymbol Fange

dreams-fangsel2Drømmen kan betyde, at du holder dig selv fanget i en bestemt situation eller føler dig taget til fange i en situation. Der kan også være forbundet skyld til drømmen. Drømmen kan også henvise til at der er noget der binder din energi i dit vågne liv. Fælles for alle fanger er, at de er ufri og ikke kan bestemme over deres eget liv. Endelig kan drømmen antyde en stærk skyldfølelse, og en hentydning til at at slippe dig selv fri og gå på opdagelse i dig indre.

Hvis det var dig der holdt nogle til fange, så skal du se på om du udøver autoritet der er særlig skrap i dit vågne liv. Drømmen kan også henvise til en følelse af jalousi, hvor du har lyst til at holde din partner til fange af angst for at miste vedkommende, derfor er det vigtigt at se på hvem der var fangen, dig selv? Eller andre? Hvis du drømmer om fanger i verden, er det interessant at finde ud af, hvad det er, fangerne symboliserer dvs. om du føler sympati med disse fanger.

Det kan fortælle noget om din retfærighedssans. Tænk nøje på disse ting, og find frem til hvem, hvad eller hvorfor der optræder fanger i din drøm. Mærk dine følelser når du vågner, følte du en stærk retfærdighedsfølelse, en følelse af at miste, en følelse af fastlåsthed? Og tænk de andre symboler godt igennem for at nå til en konstruktiv forståelse af din drøm.

Se også: Belejring | Bygninger | Fangelejr | Lænker | Håndjern |  Arrestation | Flugt | Fængsel | Net | Opsynsmand | Slave

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.