Drømmesymbol Flue

dreams-dyr-flue-1

Hvis du forbinder fluer med snavs eller overførsel af sygdomme, kan du bruge denne holdning som udgangspunkt for tolkningen af drømme. Men måske har du brug for at være “en flue på væggen” i en bestemt situation, måske har du lyst til at smugkigge? Er du særlig nysgerrig i en given situation i dit vågne liv for tiden. Fluen kan repræsentere at du bør bruge dine øjne noget mere, at der simpelthen er noget du ikke kan få øje på. Den kan også indikere en form for irritation du bærer rundt på i dit vågne liv, eller henvise til filmgyseren “fluen”.

Bananfluer fremkommer af f.eks. frugt vi har liggende og som er ved at rådne, og fluer samles om lig. Dette kan være et stærkt symbol i din drøm, og du bør se på om der er en side af din personlighed der er ved at gå i forrådnelse, at dø.

Vi opfatter fluer som dumme. Fluen mod ruden… Den kæmper og kæmper. Set udefra virker projektet absurd. Hvis fluen lige ville stoppe op og tage en dyb indånding, så ville den måske blive klar over, at der ikke langt fra vinduet er en åben dør – direkte ud i friheden. Og hvad værre er: Projekt flue gennem rude giver ikke mening. Alligevel bliver den ved. Ofte med døden til følge. Vi kan ryste på hovedet ved synet af fluen, og på samme tid er det jo sådan mange af os opfører os dagligt. Gentager handlinger i det uendelige, som ikke giver os det, vi gerne vil have. Hvor udmattende det end er, så kæmper vi, til vi er blå i hovedet. Og vi bliver stædigt ved på trods af de udeblivende resultater. Er det dig selv som er fluen i din drøm!

Se også: Dyr | Insekt | Rådne | Tyran | Æble | Øjne | Stik

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.