Drømmesymbol Forlade, forladt

dreams-forlade

At blive forladt eller selv forlade er et stærkt følelsesmæssigt drømmesymbol. Det første du bør gøre dig klart, er om det er dig der bliver forladt, og hvilke følelser dette afstedkommer. Du må også se på grunden til at vedkommende forlader dig. Og hvem det er. Hvis det er dig der forlader en anden, er det muligt at der en side i dig du ikke længere har brug for, som du bør forlade. Det kan også dreje sig om et projekt eller et mønster du gentager, og som ikke er hensigtsmæssigt.

Det er oftest i forbindelse med kærlighed vi bruger ordene forladt og forlade, så drømmen kan også handle om dit parforhold. Bør du blive i det, eller opfordrer drømmen dig til at forlade din partner, fordi jeres forhold ikke længere er godt for dig. Husk det er dig selv der skaber alle drømmesymbolerne i dit ubevidste jeg. Læg mærke til dine følelser når du vågner, græd du? Var du ulykkelig? Havde du en følelse af at have mistet eller forrådt nogen?

Se også: Adoptivbarn | Arv | Baby | Ensomhed | ForældreløsAdskillelse | Afsked | Jalousi

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.