Drømmesymbol Frugt & grøntsager

dreams-frugter-1

Drømme om frugt og grøntsager, vil sandsynligvis henvise til din fysiske sundhed. Det kan være en manende drøm, der fortæller at du skal nære dig selv på en sundere måde, både fysisk men også psykisk og åndeligt. Se på hvilken frugt der var tale om, og hvilken grøntsag. Spiste du frugten og saften løb ned af hagen på dig, handler drømmen om din seksualitet – men drømmen kan også referere til “forbuden frugt” – så du må gøre dig klart, hvad dette symbol præcist betyder for dig. Al frugt og grønt er sundt for os.

Se på frugtens og grøntsagerne farver og form, så kan du få en henvisning til symbolernes betydning. Der er muligvis en hentydning til chakrasystemet, og farverne vil spille en stor rolle for ubalance i det chakra der relaterer til farven på frugten eller grøntsagen. Formen vil formentlig mere tale om sektualitet eller simpelthen geometri.

Al frugt er sundt for os med mindre vi er allergiske for en eller flere frugt arter. Alle frugter indeholder hver for sig forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer. Og når vi drømmer om frugt er det fordi vi har brug for noget som netop denne frugt indeholder. Dette princip gælder også al anden mad vi drømmer om.

Når du skal analysere hvad frugt og grøntsager betyder for din drøm skal du således kigge efter din viden om frugten; hvad indeholder den (eksempelvis citron indeholder masser af c-vitaminer) og hvordan den smager og hvordan du har det med denne smag (citron er jo ganske sur, men også forfriskende i noget koldt vand). Endvidere skal du undersøge hvordan du har det med farven på frugten, grøntsagen.

Der er intet i din drøm som er tilfældigt! Du kan således godt regne med at frugten, grøntsagen er der for at hjælpe med at fortælle dig noget. hvad dette nærmere er finder du ud af ved at tænke lidt over ovenstående.

Se også: Abrikos | Ananas | Avocado | Banan | Citron | Fersken | Grapefrugt | Kirsebær | MelonTomat  | Æble | Mad og drikke | Farver

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.