Drømmesymbol Kirsebær

dreams-frugt-kisebar

Hvis du kan huske kirsebær fra din drøm har de en betydning. Der er intet i din drøm som er tilfældigt! Du kan således godt regne med at frugten, grøntsagen er der for at hjælpe med at fortælle dig noget.

Farven er rød, men det er der så mange andre frugter der er.  Hindbær, jordbær, etc. Så hvorfor drømte du om netop kirsebær? Når du skal analysere hvad frugt og grøntsager betyder for din drøm, skal du  kigge efter din viden om frugten; hvordan den smager og hvordan du har det med denne smag. Endvidere skal du undersøge hvordan du har det med farven på frugten, grøntsagen.

Hvis dette ikke hjælper dig på vej, er det fordi kirsebæret optræder i din drøm af anden årsag. Derfor skal du undersøge i hvilke sammenhænge du har oplevet noget med kirsebær. Eksempelvis en sommerfest, en lagkage eller andet hvor du har lagt mærke til kirsebær. Dette vil give dig ledetråd til den retning som drømmen forsøger at pege på.

Se også: Abrikos | Ananas | Avocado | Banan | Citron | Fersken | Frugt & grøntsagerGrapefrugt | Tomat  | Æble | Mad og drikke | Farver

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.